ARASINAVLAR VE UZMANLIK ALAN DERSLERİNİN YÜZ YÜZE YAPILMASI

•  20 Kasım 2020 Cuma

1. Fakültemizde 2020-2021 Öğretim yılı Güz yarıyı ara sınavları proje, ödev, sunum ve rapor şeklinde portal üzerinden yapılacaktır. Her ders için ara sınav belge yükleme tarihi sınav programında belirtilecek tarihe göre ayarlanacaktır. Akademik takvimde belirtilen ara sınav tarihleri dışında sınav belgesi kabul edilmeyecektir.

2. Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü Normal ve II. Öğretim 4. sınıf öğrencilerinin uzmanlık alan derslerinin uzaktan eğitim aracılığıyla yapılmasının mümkün olmaması ve öğrencilerin bu derslerde yeterli eğitimi alamamaları nedeniyle söz konusu sınıfların 2020-2021 öğretim yılı güz yarı yılında  9. haftadan itibaren (9. hafta dahil, 07 Aralık 2021) uzmanlık alan derslerinin yüz yüze, diğer derslerin uzaktan eğitim ile, uzmanlık alan derslerinin yarıyıl sonu sınavlarının yüz yüze, diğer derslerin sınavlarının uzaktan eğitim  ile yapılması kararlaştırılmıştır. Yüz yüze derslerin yapılmasında pandemi tedbirleri hassasiyetle uygulanacaktır. Öğrenciler konaklama için Kredi Yurtlar Kurumunun yurtlarından misafir öğrenci olarak yararlanabileceklerdir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60250 TOKAT / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.