NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN UZMANLIK ALAN DERSLERİNİN YÜZ YÜZE YAPILMASI KARARI İPTALİ

•  30 Kasım 2020 Pazartesi

Sevgili öğrenciler,
Covid-19 salgınının artması, son günlerde vaka sayılarındaki yükseliş ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30.11.2020 tarihinde açıkladığı sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle fakültemizde 07 Aralık 2020 tarihinden itibaren yüz yüze yapılması planlanan uzmanlık alan derslerinin dönem başından itibaren yapıldığı gibi uzaktan eğitim yöntemi ile yapılması zorunlu hale gelmiştir. Bu nedenle normal ve ikinci öğretim Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencilerinin uzmanlık alan derslerinin yüz yüze yapılması kararı iptal edilmiştir. Öğrencilerimize duyurulur.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60250 TOKAT / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.